ISO 22000:2018 Přehled aktuální legislativy ČR/EU v oblasti bezpečnosti potravin a obalů pro potraviny Představení pojmů ISO 22 000:2018, resp. ČSN EN ISO 22000:2019 Kontext organizace a požadavky zainteresovaných stran Odpovědnost vedení Plánování a řízení rizik Podpora Provoz včetně řízení HACCP Hodnocení výkonnosti Zlepšování Management služeb Food defence, tj. obrana potravin Food fraud , tj. ochrana před potravinářskými podvody Speciální požadavky verze 6Cílem kurzu je, aby si účastníci doplnili své znalosti v systému zajišťování bezpečnosti potravin, které jim umožní zlepšování stávajícího zavedeného systému bezpečnosti potravin a splnění požadavků zákazníků. Kurz představí účastníkům požadavky normy ISO 22000:2018 a HACCP. Součástí kurzu je rovněž prohloubení znalostí požadovaných standardem FSSC v. 6. Kurz je určen pro představitele vedení v potravinářských firmách, manažery zajišťování bezpečnosti potravin, vedoucí pracovníky potravinářské výroby, interní auditory kvality a HACCP.